Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Francesc Vila i Albet - Ciudades Creativas Kreanta
Close

Francesc Vila i Albet

Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona

Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Actualment, és Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona. Ha estat coordinador de Cultura, Joventut i Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Secretari General del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A la Diputació de Barcelona ha ocupat els següents càrrecs, abans de ser Gerent de Turisme: sots director del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), Director de l’Oficina de Difusió Artística (ODA), Director de Serveis de l’Àrea de Cultura, i Comissionat de la Delegació de Turisme.

%