Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Francis Duranthon - Ciudades Creativas Kreanta
Close

Francis Duranthon

Director dels museus municipals de Toulouse

Conservador en cap, director del Museu d’Història Natural de Toulouse i director dels museus municipals de Toulouse. És responsable del disseny del programa científic, de la renovació, així com l’establiment i la reestructuració de l’àrea de públics del Museu de Toulouse. També ha realitzat consultories especialitzades per a museus estrangers.

És Doctorat en Paleontologia de Vertebrats. A nivell científic i professional, ha publicat nombrosos articles i participat en conferències nacionals i internacionals. Així mateix, ha dut a terme nombroses accions a favor de la difusió de la cultura científica mitjançant la participació en programes de televisió, pel·lícules i conferències, entre altres.

%