Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Katell Martin - Ciudades Creativas Kreanta
Close

Katell Martin

Responsable del departament d'economia cultural i creativa a Aldev (Comunitat urbana d’Angers-Loire-Métropole)

Diplomada en llengües estrangeres aplicades i en estudis europeus el 1996, Katell Martin es va especialitzar en les polítiques i pràctiques culturals a Europa a l’Institut d’Estudis Europeus de la Universitat Paris VIII.

Després d’una primera experiència professional de coordinació d’esdeveniments professionals per a una xarxa de ciutats i regions europees en l’àmbit de la cultura a París, Katell es va reubicar en l’acompanyament de persones en el seu desenvolupament professional. El 2010, es converteix en la cap del projecte INTERREG-ECCE per a la ciutat d’Angers, una oportunitat de casar les seves competències en gestió de projectes europeus i en acompanyament professional. El projecte ECCE, «clúster europeu de les indústries culturals», reunia ciutats que volien invertir en l’acompanyament econòmic dels artistes i les empreses del sector cultural i creatiu.

Katell treballa en el desenvolupament de les Indústries Culturals i Creatives (ICC) al territori d’Angers des de fa més de 10 anys. El 2015, aquesta missió continua a l’ALDEV (agència de desenvolupament econòmic d’Angers), i marca l’inici de les seves activitats en l’àmbit de l’àrea metropolitana i l’acompanyament dels municipis que volen completar la seva política cultural amb una aproximació econòmica.

El seu paper és definir l’estratègia del territori en matèria d’ICC, promoure el paper de les ICC com a motor de dinamisme i atracció i mantenir l’estructuració dels actors de la xarxa, amb una oferta de serveis plural per als creatius: producció d’esdeveniments de xarxa social i conferències, acompanyament en la creació i el desenvolupament d’activitats, seguiment i recursos en línia.

Més enllà d’aquest enfocament global, s’aposta per dos focus: el desenvolupament de la producció de pel•lícules al territori (acollida de rodatges) i l’enfortiment dels intercanvis entre la tecnologia digital i les ICC.

%