Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Montserrat Pareja-Eastaway - Ciudades Creativas Kreanta
Close

Montserrat Pareja-Eastaway

Professora del Departament d’Economia a la Universitat de Barcelona

Ph.D. en Economia Aplicada, Vicepresidenta de la Xarxa Europea per a la Recerca de l’Habitatge (ENHR), Coordinadora del Capítol de Barcelona del Grup de Recerca en Espais Col·laboratius (RGCS), Coordinadora del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona i Professora Titular, Departament d’Economia a la Universitat de Barcelona.

Des de 1992, Montserrat Pareja-Eastaway dedica la seva recerca a l’anàlisi dels problemes urbans i, en particular, el seu impacte en els aspectes socials, culturals i econòmics. Les anàlisis multidisciplinàries i comparatives són constants en la seva carrera juntament amb la seva participació en projectes professionals en col·laboració amb organismes públics i/o privats, més enllà de la recerca acadèmica.

Ha participat en diversos projectes finançats per diferents Programes Marc de la Unió Europea com a investigador principal de l’equip espanyol i ha coordinat diversos projectes de recerca finançats pel Ministeri d’Economia i Competitivitat d’Espanya. Ha publicat en revistes acadèmiques reconegudes a nivell nacional i internacional. Ha estat professora convidada a diverses universitats com la Universitat de Biccoca (Milà, Itàlia), la Warsaw School of Economics (Polònia), la City University of Hong Kong i la Universitat de la República d’Uruguai.

Pareja-Eastaway és la codirectora de l’Escola Internacional d’Estiu ‘Gestió de la creativitat en una societat d’innovació. Barcelona-Montreal’ organitzada per HEC-Montreal i la Universitat de Barcelona, actualment en la seva desena edició (juny-juliol de 2018). També és codirectora de l’Escola d’Estiu Internacional ‘Ciutats Atractives: Èxits i Conflictes’ organitzada per la Universitat de Biccoca-Milà i la Universitat de Barcelona, actualment en la seva quarta edició (juny de 2018).

Ha treballat per a l’Ajuntament de Barcelona coordinant diversos projectes de recerca i actualment és la coordinadora representant de la Universitat de Barcelona de la Comissió d’Economia depenent de la Fundació BIT (Institut Tecnològic de Barcelona, Municipalitat de Barcelona) amb l’objectiu de dissenyar un Pla Estratègic pel 22 @ Barcelona districte d’Innovació.

%