Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/ciudadescreativas.org/web/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Soledat Sans i Serafini - Ciudades Creativas Kreanta
Close

Soledat Sans i Serafini

Pintora

Soledat Sans i Serafini viu a Sant Just i ha estat sempre una peça clau en els àmbits de l’art i l’educació al municipi.

Es va formar com a artista en l’especialitat de pintura a l’Escola Massana i com a pedagoga als cursos d’estiu per a mestres de plàstica de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. L’any 1980, juntament amb Marta Balada, va fundar el taller de plàstica municipal “Carrau Blau”, que ha dirigit durant 36 anys. Aquest projecte d’ensenyament de les arts plàstiques ha entès l’educació de l’infant com un element d’integració en l’entorn.

La seva tasca com a pedagoga ha transcendit l’espai físic de les aules i l’ha convertit en una persona vinculada a la vida associativa i cultural del poble, elaborant i dirigint projectes com “Walden”, amb la participació de les escoles del municipi, o “Mediterrània”, amb motiu de la inauguració de la Biblioteca Joan Margarit. La seva experiència com a pedagoga ha quedat recollida en diverses publicacions, d’entre les que destaquen “Diàlegs amb la sorra. Experiències i records d’un taller de plàstica” i la col•lecció “Fragments”, publicada juntament amb Marta Balada.

Soledat Sans també ha deixat empremta més enllà de Sant Just Desvern, presentant una trentena d’exposicions individuals arreu de l’estat espanyol. La seva carrera professional l’ha fet mereixedora de diversos premis i reconeixements, entre els quals hi destaca el guardó Marta Mata 2010, atorgat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat pel seu treball innovador, coherent i inspirador, que ha contribuït a la millora de l’educació i a enfortir la renovació pedagògica.

%